"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship."
Omar N. Bradley

Do danas, HDR je održao slijedeće Konferencije:


U suradnji sa Slovenskim društvom za razsvetljavo, 2009. godine održana je prva konferencija pod nazivom "Rasvjeta 2009". Konferencija je polučila veliki uspjeh, posebno ako se uzme u obzir složenost organizacije, te različite jezike kojima su govornici govorili. Na slijedećim linkovima možete pogledati dokumente vezane uz taj događaj:

Službeni poziv s programom (PDF, 404kB)
Zbornik radova (PDF, 34.646kB)


U travnju 2011. godine, HDR je samostalno organizirao konferenciju pod nazivom "Rasvjeta 2011", koja je bila pravi uspjeh, posebno ako se uzme u obzir atraktivnost tema kao i broj sudionika. U nastavku možete pogledati službeni poziv s programom:

Poziv s programom konferencije "Rasvjeta 2011" (PDF, 285kB)

Na žalost, neposredno nakon konferencije, dogodila se provala u automobil, kojom prilikom je tadašnjoj Predsjednici HDR-a, ukradeno računalo sa svim referatima, te na žalost s konferencije "Rasvjeta 2011" ne postoji zbornik radova. Ipak, ako ste zainteresirani za neki od radova objavljenih na toj konferenciji, putem programa ćete lako locirati autora, pa Vam preporučamo direktan kontakt s autorom.


 

  • Sredinom svibnja 2014. godine, HDR organizira konferenciju pod nazivom "Rasvjeta 2014", posvećenu gradovima i općinama (prvi dan), kao i stručnjacima iz domene rasvjete (drugi dan). 
  • Pozivamo Vas ovim putem da prijavite Vaš referat, ili se samo prijavite kao sudionik, budući će na konferenciji biti riječi o recentnim aspektima rasvjete (od mogućnosti financiranja do najmodernijih svjetlo tehničkih rješenja i noviteta).

Poveznice